Sony имат сериозни планове да разширят вселената си от супергерои

...
Sony имат сериозни планове да разширят вселената си от супергерои
Коментари Харесай

Дакота Джонсън се впуска в света на супергероите

Sony имат съществени проекти да разширят вселената си от супергерои и да не разчитат единствено на Спайдърмен. Първите стъпки бяха направени с двата независими кино лентата за Венъм, като се приготвя и трети.
 Златна малинка, Blonde,
Кои са най-лошите филми на 2022 година

Blonde e измежду тях

Видяхме и " Морбиус ", само че той се оказа доста сериозен неуспех в съвсем всяко отношение. Следващото ново попълнение ще бъде  Madame Web , в който Дакота Джонсън влиза в основната роля.

След като над година единствено слушаме за кино лентата, в този момент най-сетне можем и да забележим защо става дума, тъй като бе пуснат първият филмов откъс.

В него виждаме по какъв начин Касандра Уеб (Джонсън) има ясновидски качества и може да вижда в бъдещето. Това обаче е нещо ново за нея и тя занапред би трябвало да разбере за какво ѝ се случва всичко това.

Съдбата пък я събира с още три млади дами, измежду които е Джулия Карпентър (Сидни Суийни). Като всички те са загазили, тъй като тайнствен злодеи е по петите им.
 Kraven the Hunter с Арън Тейлър-Джонсън - филмов откъс на кино лентата за един от злодеите на Спайдърмен
Арън Тейлър-Джонсън е безмилостен и примитивен ловджия

Трейлър на Kraven the Hunter

В филмовия откъс виждаме, че точно Карпентър ще бъде женската версия на Спайдърмен. Няма по какъв начин да знаем дали филмът ще успее да надскочи към този момент упоменатите си прародители, само че най-малко на равнище филмов откъс ни се коства, че ще бъде в същия дух.

Madame Web е по кината от 14 февруари
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР