Соларните панели PowerStream и PowerOcean на EcoFlow са лесни за

...
Соларните панели PowerStream и PowerOcean на EcoFlow са лесни за
Коментари Харесай

EcoFlow представи соларните панели PowerStream и PowerOcean за терасата или балкона

Соларните панели PowerStream и PowerOcean на EcoFlow са лесни за закрепване към перваза на балкона, терасата или друга равна повърхност. Комплектът PowerStream улеснява свързването на слънчевите панели към домашната електрическа мрежа благодарение на електрически контакт, със или без съществуваща батерия на EcoFlow.

EcoFlow назовава PowerStream първата в света слънчева система за балкони с портативна батерия. Това е комплект от начално равнище, който можете просто да включите и да започнете да употребявате незабавно – без значение дали сте чартърен или живеете в къща без подобаващ покрив за стандартните слънчеви панели.

 

Соларните кафези PowerStream имат мощ до 800 вата. Те се закрепват към отвесна повърхнина, да вземем за пример перваз на балкон, или просто се слагат на пода, като всичко належащо е включено в комплекта. Плоският кабел, който може да се прокара през прозореца, без да се пробиват дупки, се свързва към инвертор, обвързван към контакта с елементарен щепсел. Излишъците от сила могат да се акумулират в батерията на EcoFlow, само че системата работи и без нея. Инверторът е подобаващ за потребление и с други слънчеви кафези на марката.

PowerOcean е стационарна система, която изисква монтаж. За разлика от PowerStream тя автоматизирано включва аварийното зареждане при положение на проблеми с електрическата мрежа. Системата е сходна на Tesla Powerwall. Тя е съвместима с една LFP батерия с потенциал 5 kWh или с комплект от до 9 акумулатори с общ потенциал 45 kWh. Това разрешава на средностатистическия частен дом да бъде захранван в продължение на няколко дни.

 

Хибридният инвертор PowerOcean с потенциал до 10 kW е подобаващ за зареждане на съвсем всяко еднофазно или трифазно съоръжение, в това число електрически печки и водни помпи. EcoFlow акцентира, че автоматизираното превключване при положение на спиране на електрическата мрежа е толкоз бързо, че потребителите съвсем няма да виждат изключването.

Системата е предпазена от външни въздействия по IP65 стандарта. Автоматичното затопляне разрешава батериите да работят даже при негативни температури. Соларният панел може да се инсталира освен на балкона, само че и на отвесна стена. Въпреки метода на монтажа EcoFlow твърди, че инсталирането на системата ще отнеме почти 10 минути.

PowerStream се предлага в началото за европейците и коства 369 евро за комплекта от инвертор и чифт интелигентни контакти с поддръжка на Matter. Цената нараства до 1011 евро за +два 400V панела и до 2661 евро за 2kWh батерия. Цените на EcoFlow PowerOcean варират в необятни граници според от корпуса и комплекта, като компанията не ги разгласява. Устройствата към този момент се оферират в европейските страни и могат да бъдат закупени още в този момент

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР