Софийският апелативен съд остави за постоянно в ареста Кристина Дунчева,

...
Софийският апелативен съд остави за постоянно в ареста Кристина Дунчева,
Коментари Харесай

Нови, покъртителни разкрития от съда за Кристина, която уби децата си

Софийският апелативен съд остави за непрекъснато в ареста Кристина Дунчева, която е упрекната в убийството на двете си деца в Сандански.

В правосъдната зала през днешния ден стана ясно, че съгласно доктор при Кристина имало съществуване на психологични проблеми и тя не е вземала предписаните ѝ медикаменти, оповестява.

32-годишната жена бе задържана за кръвопролитието в дома им на 19 ноември. След скандал с мъжа си Георги Трайков, Кристина закла 3-годишното є момиченце Ивон и 5-годишно момченце Васил. Кристина и Георги били пред разлъка и предстояло дело за наставнически права над децата.



Кристина през днешния ден не се яви в правосъдната зала, защото била в тежко психическо положение и се страхувала да излезе от ареста и да пристигна до София. Адвокатът є настоя тя да бъде пусната под “домашен арест” с електронна гривна за следене.

Съдебният състав обаче разгласи, че са събрани доказателства за съпричастността на Кристина към тежкото закононарушение. Имало свидетелски показания на родителите ѝ, на мъжа ѝ, на служители на реда.

Според протокола за оглед от мястото на закононарушението убийствата били осъществени по изключително непосилен метод за жертвите и с особена свирепост. Съдът разгласи, че нямало заплаха Кристина да се укрие, само че на независимост имало заплаха да извърши закононарушение. Определението на съда е дефинитивно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР