Софийската районна прокуратура праща на съд жена, шофирала с 2,46

...
Софийската районна прокуратура праща на съд жена, шофирала с 2,46
Коментари Харесай

Дама шофира на талпа с 2,46 промила. Удря се

Софийската районна прокуратура праща на съд жена, карала с 2,46 промила алкохол и предизвикала ПТП. Това излиза наяве от известие на прокурорската пресслужба.

Дамата е на 40 година, а впечатляващия резултат като алкохол (дори за мъже) постигнала в много ранен час на 24 май 2022 година

Явно е " запразнувала " овреме:

"... към 18:30 часа, обвинената С.С. управлявала лек автомобил „ БМВ “ с посока на придвижване от бул. „ Гоце Делчев ” към бул. „ Тодор Каблешков “, когато се блъснала в паркиран лек автомобил „ Смарт “, пишат проверяващите.

Делото против С.С. продължава в Софийски областен съд.

Ето и прокурорското известие в оригинал:

Софийска районна прокуратура съобщи на съд жена, карала с 2,46 промила алкохол и предизвикала ПТП

Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в Софийски областен съд против 40-годишна жена, карала след приложимост на алкохол и предизвикала ПТП.

На 24.05.2022 година към 18:30 часа, обвинената С.С. управлявала лек автомобил „ БМВ “ с посока на придвижване от бул. „ Гоце Делчев ” към бул. „ Тодор Каблешков “, когато се блъснала в паркиран лек автомобил „ Смарт “. На мястото пристигнали служители на реда и създали тест с „ Дрегер 7510 “ на С.С., който отчел позитивен резултат. След това обвинената дала проби за проучване в болница, които посочили, че С.С. е управлявала моторно транспортно средство с централизация на алкохол в кръвта си над 1,2 на хиляда, а точно 2,46 на хиляда.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 343б, алинея 1 от Наказателен кодекс. В хода на следствието са направени експертизи и са разпитани очевидци.

Делото против С.С. продължава в Софийски областен съд.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР