Не е установен алкохол в кръвта на Кристиан Екмекчиян (21

...
Не е установен алкохол в кръвта на Кристиан Екмекчиян (21
Коментари Харесай

Прокуратурата: Кристиан от катастрофата в Пловдив не е пил

Не е открит алкохол в кръвта на Кристиан Екмекчиян (21 г.), който се удари с джип в Пловдив, умъртви себе си и приятелката си и рани още двама спътници, а пострада и един пожарникар.

Това излиза наяве от преднамерено известие на прокуратурата. За други две предстоящи с интерес експертизи - тази за вероятно съществуване на дрога и автотехническата (за скоростта и възникването на самото ПТП) се споделя, че резултатите още се чакат.

Днес БНТ съобщи, цитирайки свои източници, че в колата на младежите, връщащи се от ваучър с игри на карти, са открити флакони с божествен газ. Това обаче не е доказано публично.

Ето и цялото изказване на прокуратурата:

По мотив голям брой запитвания от медии ви уведомяваме следното:

Във връзка с следено от Окръжна прокуратура-Пловдив следствие за определяне на аргументите за пътнотранспортно произшествие, при което на 13 май 2024 година, в гр. Пловдив, на бул. „ Руски “, са починали К.Е., на 21 година, лидер на лек автомобил „ Рейндж Ровър “, и 20-годишната Т.Н., негова спътничка, са подготвени резултатите от назначената химическа експертиза. Според заключението на движимостите лица в кръвта на лидера К.Е,. на 21 година, няма открито съществуване на алкохол.

По същото досъдебно произвеждане са назначени химическа експертиза, която би трябвало да даде отговор дали в кръвта на водача е имало съществуване от приложимост на наркотични субстанции, както и автотехническа експертиза-за определяне на аргументите за произшествието и скоростта на придвижване на автомобила. Заключенията на същите още не са направени.

При пътното произшествие са били ранени още две лица-мъж на 22 година и жена на 22 година, пътуващи в автомобила. Те се намират за лекуване в болница. След подадения сигнал за произшествието на мястото са пристигнали екипи на полицията и пожарната, като при премахване на следствията е потърпевш пожарникар. Той също се намира в болнично заведение за лекуване.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР