Софийската филхармония с празнична покана към своята публика. През декември

...
Софийската филхармония с празнична покана към своята публика. През декември
Коментари Харесай

Софийската филхармония с големи отстъпки за билети за Коледните празници

Софийската филхармония с празнична покана към своята аудитория. През декември всички билети за концерт са с 50% отстъпка. С 30% понижение са и абонаментите за пролетните концерти. Тази вечер в зала " България " ще звучи музика на композитора Джон Уилямс. Ето и кои са другите концерти, които можете да подарите за Коледа.

Какво е Коледа без " Сам у дома "? Тази вечер музиката от обичания празничен филм ще зарадва публиката на зала " България ", а оркестърът ще извърши творбите на Джон Уилямс на фона на фрагменти от филмите, за които са основани. " Междузвезди войни ", " Индиана Джоунс " и " Супер Мен " са дребна част от програмата.
Найден Тодоров, шеф на Софийската филхармония: Защо да не си подарим едно ужасно преживяване? В последна сметка, това което се запомня от коледните празници, от всеки празник и изобщо в живота, това не са предметите, това са събитията.
На 14 декември в зала " България " ще пее Томъс Хемпсън. Звездата на Метрополитън опера идва за първи път в България. Следва концерт с присъединяване на цигуларката Патриция Копачинская, в на връх Коледа ще има два концерта. За разлика от предходни години този път музиката ще бъде изпълнена от оркестъра на Софийската филхармония.
Найден Тодоров, диригент на Софийската филхармония: Хубавото какво е - ние ще чуем и двата пъти Софийската филхармония и двата пъти ще свири коледна музика - тази музика, която ни кара да имаме това въодушевление за Коледа с хор. Само че сутринта и вечерта детският хор е друг. Сутринта ще бъде Детският филхармоничен хор, а вечерта ще бъде хорът на Софийските момчета.
Камелия Тодорова, Васил Петров и Орлин Горанов са другите участници в празничната стратегия с концерт на 28 декември.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР