Световноизвестният певец Владимир Стоянов беше удостоeн днес от министъра на

...
Световноизвестният певец Владимир Стоянов беше удостоeн днес от министъра на
Коментари Харесай

Световноизвестният певец Владимир Стоянов получи отличието Златен век

Световноизвестният артист Владимир Стоянов беше удостоeн през днешния ден от министъра на културата с оценката " Златен век ". Утре вечер топ баритонът излиза на сцената на Софийската опера в ролята на Риголето. Това е първият му театър в родината, откакто в края на предходната година в Италия го оповестиха за Рицар на Верди.

" Защото към този момент не е единствено значимо да се изпее добре една роля, към този момент хората са толкоз глезени, че не им стига - те желаят Холивуд онлайн ".

В момента Владимир Стоянов един от международните топ баритони. На която и влиятелна сцена да пее, той непроменяемо печели сърцата на публиката и суперлативите на рецензията. За него това не е мотив за несъразмерна горделивост. Остава постоянно непретенциозен, замислен в изкуството си с готовност да даде на публиката своя най-много. Българските му фенове ще имат щастието да го гледат в ролята на Риголето. Това е една от партиите, с които има влиятелни задължения зад граница. Ще я пее през лятото още веднъж на фестивала в Брегенц. Въпреки безспорния си триумф, Владимир Стоянов е безапелационен, че задачата на оперния артист в 21 век става все по-тежка.
Владимир Стоянов - баритон: Живеем във време, в което в случай че нямаш картинки да ти мърдат, телефони, модерно и не знам си какво, то няма никакъв резултат. Вече не ни стига единствено да прочетем историята, би трябвало да я забележим, би трябвало да се движи и да се движи в 3D формат. Така, че нашата задача въобще не е лесна, тъй като някой може да пристигна, да не му хареса и повече да не се върне в театъра. Номерът е да запалиш хората, да кажат " гледай го тоя той ме развълнува довечера " и като ми го кажат това, значи аз съм си приключил добре работата.
Не харесва, когато на сцената нещата се показани незадълбочено и счита, че дължи на своята аудитория дълбочина. Точно това артистично кредо е и обяснението за премиите и признанието, което получава от най-претенциозните меломани по света.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР