София. На 28 април 2019 г. от 12.00 часа в

...
София. На 28 април 2019 г. от 12.00 часа в
Коментари Харесай

Патриотите ВМРО дават официален старт на кампанията си за евроизборите на Възкресение Христово

София. На 28 април 2019 година от 12.00 часа в парк „ Св. Троица “ до храм „ Св. Троица “ в столичния регион „ Илинден “ (на ъгъла на ул. „ Цар Симеон “ и бул. „ Константин Величков “) Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация ще открият предизборната акция на листата за евроизборите през месец май. Това оповестиха от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация .
На светлия християнски празник Възкресение Христово от Вътрешна македонска революционна организация канят всички българи да се заловен на хорото и да слушат патриотичните български национални песни на Илия Луков и да потанцуват с ТФ „ Мездра “. Инициативата „ Да се хванем на хорото “, която е с поддръжката на лидера на листата на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване Ангел Джамбазки, обикаля България към този момент от месец и ще продължи, до момента в който премине през всички огромни градове на страната.
На събитието ще участват лицата от листата на Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ, управлението на партията и народни представители.
„ Каним всички да се хванем дружно на хорото, тъй като хорото е национализъм, връзка с традициите и бащиното огнище “, показват от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР