София Франс Ауто“ отвори първи мултибранд център София Франс Ауто“

...
София Франс Ауто“ отвори първи мултибранд център София Франс Ауто“
Коментари Харесай

Новият дом на Opel в София

„ София Франс Ауто “ отвори първи мултибранд център

„ София Франс Ауто “ АД (SFA) откри автосалон на Opel в актуализирания си търговско-сервизен комплекс „ Ес Еф Ей Ритейл-3 “ на бул. „ Ботевградско шосе ” 459 в София, който до момента представяше единствено марките Peugeot и DS Automobiles. Комплексът е преустроен да дава отговор на най-новите стандарти на Stellantis за мултибранд център, предлагайки всички улеснения за клиента в една съвременна среда.

Инвестицията е на стойност 1,2 млн. лв. и e ориентирана към отделяне на шоурум на Opel, модернизиране на шоурума на Peugeot, както и към професионално съоръжение и софтуерен лиценз за сервизната част, където ще се обслужват и ремонтират освен коли с марка Opel, Peugeot и DS Automobiles, само че и Citroen.

„ Ес Еф Ей Ритейл-3 ”, София - професионализъм и еластичност в едно
Новият дилър на Опел в София „ Ес Еф Ей Ритейл-3 ” е потвърдил през годините, че е едно от най-успешните дилърства с осъществени сред 300 и 500 продажби на нови коли годишно. За привличането и задържането на клиенти центърът предлага многообразие от артикули и съпътстващи услуги, измежду които опция за подвижност от „ Лион Рент-а-Кар “ и „ Ес Еф Ей Оказион “, предоставяне на оборотни коли, противоположното изкупуване на транспортни средства - без значение от марката, алтернатива за удължена гаранция както за използвани, по този начин и за нови коли.

„ Клиентите постоянно са били впечатлени от потенциала ни да представим и обслужваме предлаганите от нас коли ”, споделя шефът на “Ес Еф Ей Ритейл-3 ” Ивайло Гергов, за който потребителско удовлетворение е най-важно. „ Моментът е извънредно подобаващ за разширение на портфолиото. Включването на Opel, изключително във етапа на напредък на марката, ни дава еластичност и пазарни благоприятни условия, с които малко дилъри могат да се похвалят. Това е мощно преимущество и съм убеден, че с него ще реализираме доста положително показване. ”, отбелязва Гергов. И добавя: „ Изграденият ни имидж, компетентността на експертите ни, качеството и разнообразието на услугите ни, както и любовта към колите са движеща мощ, която няма по какъв начин да не бъде оценена от клиентите. Добре пристигнали са в новия ни център! “

Opel – мощен старт в мрежата на SFA
Новият дом на Opel, чийто шоурум се простира на повърхност от 336 кв.м от общо реконструирани 5632 кв.м разгъната повърхност, е построен за към една година. Още с влизането в него се вижда отличителното наличие на най-актуалните модели коли Opel: шесто потомство Opel Astra, което бе показано малко по-рано на столичния автосалон, както и Opel Mokka и Opel Grandland. Всички те са с новия дизайнерски жанр на оформление на предната част на колата „ Opel Vizor “, който е бъдещото лице на марката. И трите експоната дават съображение да се поддържа упоритостта за непрекъснат пазарен напредък, какъвто немският производител отбелязва през последните две години.

Очакваното пазарно развиване ще засегне и лекотоварната гама на Opel, която бе изведена на последващо равнище с появяването на новите модели Movano, Vivaro и Combo. Вложената в тях технология посреща разнообразието от условия във връзка с издръжливостта, успеваемостта и други значими характерности за насочените към този сегмент клиенти.

„ Opel е немският автомобил в цялостния смисъл на думата – знак на немските технологии, на вниманието към детайла и прецизността с акцент върху здравината и достъпността на нововъведенията за необятната публика ”, отбелязва Вихрен Горанчев, Бранд шеф на Opel към SFA. „ Затова тази марка има здрави корени и устойчиво бъдеще у нас. Обичана е и е търсена от клиентите и има с какво да ги изненада прелестно. Прогнозите ни за развиването ѝ са да реализира удвояване на пазарния си дял през 2024-а, като София още веднъж да е първа по продажби в страната с 60-65% от всички осъществени коли. В дълготраен проект ще поставим старания да завоюваме назад челни позиции, каквито Opel е заемала значително години през историята си. “, добавя Горанчев.

Развитие на комерсиалната и сервизна мрежа – приоритет за SFA
„ София Франс Ауто “ (SFA) е формален вносител на Peugeot към този момент 30 години. През 2019 година става формален вносител на DS Automobiles, a през 2021 година причислява към портфолиото си Opel и Citroen. Търговската и сервизна мрежа на SFA за четирите марката наброява 36 дилърства, от които 11 са лични, обединени под марката SFA Retail.

„ Ес Еф Ей Ритейл –3 “ в София е първият център в България по новата мултибранд идея на Stellantis. Преминаването към нея скоро ще обхване и други центрове от мрежата на SFA.
• До две седмици ще бъде открит новият SFA Retail - комплекс във Велико Търново, който ще предлага продажба и оторизиран сервиз на Peugeot, Citroen и Opel.
• Предстоящо е и откриването на шоурум на Opel в SFA Retail в Бургас, който също ще бъде оторизиран сервиз и за трите марки.
• От 1 юли и в Стара Загора компания „ Нова Кар “, новият оторизиран дилър за Peugeot и Opel, започва активност в нов мултибранд център.
• До края на годината марката Citroen ще бъде добавена към актуалните центрове на Peugeot в София – „ Ес Еф Ей Ритейл –1 “ на бул. „ Цариградско шосе “ и „ Ес Еф Ей Ритейл –2 “ на бул. „ Петър Дертлиев “ – „ Люлин “.

*Източник: www.opel.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР