София. Една от най-значимите теми в дневния ред на Европейската

...
София. Една от най-значимите теми в дневния ред на Европейската
Коментари Харесай

Огнян Златев, Представителство на ЕК България: Европейският съюз трябва да е лидер, а не догонващ по отношение на технологичните нововъведения

София. Една от най-значимите тематики в дневния ред на Европейската комисия са нововъведенията и цифровата промяна. Това сподели ръководителят на Представителството на Европейска комисия в България Огнян Златев при откриването на форума за нововъведения Innovation Explorer в София, оповестяват от пресцентъра на институцията .
" Какво е нововъведението, в случай че не намиране на нови решения на остарели проблеми. Да търсим, опитвам и намерим нови решения с най- огромно влияние. Иновациите са в основата на човешкия напредък, без значение дали става въпрос за научни разработки, политики или обществена промяна ", уточни Златев.
През последните години бързият развой на цифровизация повлия на нашия професионален и обществен живот. Трудно е да се дефинира кой новаторски артикул или услуга въздейства най-вече на всекидневието ни. Независимо от другите гледни точки, без значение че Европейският съюз е най- огромният пазар, несъмнено е, че имаме да наваксваме в основаването на удобни условия за използване на новаторски бизнес хрумвания, изключително за започващите компании, означи още ръководителят на Представителството на Европейска комисия в България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР