Софи Търнър и Джо Джонас са едно от най-известните звездни

...
Софи Търнър и Джо Джонас са едно от най-известните звездни
Коментари Харесай

Софи Търнър разкри рождената дата на дъщеря си - slava.bg

Софи Търнър и Джо Джонас са едно от най-известните звездни фамилии, само че в това време са от тези двойки, които не обичат постоянно да попадат в центъра на вниманието. Двамата се женят на два пъти, като първият се случва във Вегас, а вторият в Париж, където и беше по-голямата гала. И на двете събития обаче папараци не бяха позволени, а сватбените фотоси към момента не са се появили публично в нито едно списание.

За да спазят традицията си на мистериозност, Джо и Софи дълго време криеха обстоятелството, че ще стават родители. Макар да бяха засичани неведнъж на разходки, където наедрялото коремче на Търнър си личеше, двамата останаха без коментар по въпроса. Все отново раждането беше реалност през лятото, когато стана ясно, че звездите са станали родители на момиченцето Уила.

Освен че разкриха името на щерка си, Джо и Софи рядко приказват за нея. Сега обаче почитателите сякаш научиха рождената дата на момичето. Търнър разгласява фотография в обществените мрежи, на която се похвали с ново златно колие. Верижката обаче по никакъв начин не е елементарна, като съдържа три значими числа. На дребна златна плочка е изписано „ 22.07.20 “, което беше признато за удостоверение на рождената дата на Уила.

Тъй като раждането беше оповестено в средата на лятото, датата сякаш изцяло се вписва в уравнението. Ако всичко е правилно, значи, че Уила ще стане на цели четири месеца идната седмица. Според Entertainment Tonight, Джо и Софи са споделили рождената дата единствено с най-близките си хора.

„ Двойката се любува на този специфичен миг и споделят вести единствено с близки и другари “, споделя източник. Той прибавя, че актрисата и изпълнителят много внимават за това кой посещава бебето им, защото се тормозят от продължаващата пандемия от ковид. Този, който сигурно към този момент е видял бебето, е Ник Джонас. Той призна това през октомври, когато съобщи, че племенницата му е прелестна.

И макар потайния си живот, Джо и Софи бяха засечени на разходка с бебето Уила преди няколко дни. Тогава актрисата беше облечена с прелестен черен тоалет, състоящ се от дънки, блуза и блейзър. Аксесоарите ѝ бяха в същия цвят, като на лицето ѝ стоеше маска с надпис „ Гласувай “. Съпругът на актрисата заложи на малко по-спортен жанр, като избра композиция от дънки, бяла блуза и бяло дънково яке с рисунки.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР