Софи Маринова се носи на крилете на любовта, след като

...
Софи Маринова се носи на крилете на любовта, след като
Коментари Харесай

Заради Гринго: Софи Маринова е неузнаваема

Софи Маринова се носи на крилете на любовта, откакто узакони връзката си с Гринго.

А по-младият от нея Тодор Давидов, по-известен като Гринго, топи талията на брачната половинка си с креватна гимнастика.

А последната фотография потвърждава, че Гринго и Софка изживяват подем на възприятията си. В началото на връзката си сред ромската перла и здравенякът имаше търкания, които се ускориха откакто Гринго влезе в пандиза.

Той отиде зад решетките поради рекет и закани за гибел на айтоски предприемач.

Въпреки известни съмнения, влюбената Софка не го изостави и двамата въпреки всичко стигнаха до олтаря.

Бъдещите младоженци подвигнаха обилна женитба през февруари в столичен първокласен ресторант, на която поканиха 400 сътрудници, близки, родственици и другари.

След като подписаха в гражданското, родителите на Софи Маринова дадоха на шурей си купчина пари, в духа на ромската традиция.

Гласовитката добре се грижи за майка си и баща си, а те съумяват да заделят някой лев за този специфичен ден.Майката и таткото на Гринго също се отсрамиха, като подариха на булката пари и злато.

И с днешна дата резултатът от щастието и бурните креватни хватки е изумителен. Защото Софка е неузнаваема! А почитателите са във екстаз от забележимото видоизменение на любимката си.

Софи Маринова освен е очевидно отслабнала. 43-годишната изпълнителка очевадно младее, написа Пик.А новата й фризура с къса коса вкарва фолкаджийката непосредствено в тима на 30-годишните.

През май месец Софи Маринова отпътува на турне в Америка. С нея ще пътуват брачна половинка й Гринго и сина й Лоренцо. Семейството ще посети и Канада, а това ще е втори меден месец за влюбените.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР