Собствениците на Манчестър Юнайтед семейство Глейзър са готови да продадат

...
Собствениците на Манчестър Юнайтед семейство Глейзър са готови да продадат
Коментари Харесай

Семейство Глейзър поставили цена на Манчестър Юнайтед

Собствениците на Манчестър Юнайтед семейство Глейзър са подготвени да продадат клуба против сума от 3,75 милиарда паунда, изненадващо оповестява вестник “Дейли Мейл ” през днешния ден. Това са уведомили изданието специфични източници.
 Възходът на Ман Юнайтед мина и през Арсенал, Антони дебютира с гол Възходът на Ман Юнайтед мина и през Арсенал, Антони дебютира с гол
От много време почитателите на отбора се пробват да упражнят напън върху американските предприемачи да се разделят с “червените дяволи ”, а той се ускори напоследък. Интерес към закупуване на клуба към този момент съобщи най-богатият англичанин сър Джим Радклиф, който е прочут и като техен последовател. Негов представител съобщи преди няколко седмици, че той сигурно ще е заинтересован, в случай че семейство Глейзър е подготвен да се раздели с тях. 

“Дейли Мейл ” добавя, че подобен интерес към Манчестър Юнайтед има и от още няколко капиталови фонда от близкия изток, измежду които е и дубайски подобен, който желае да съобщи мощна позиция и да се съревновава със своите съседи от Абу Даби (Манчестър Сити) и Саудитска Арабия (Нюкасъл).

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР