Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев ще отговори на зададени от

...
Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев ще отговори на зададени от
Коментари Харесай

Гриша Ганчев ще отговаря на феновете. Няма забранени въпроси

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев ще отговори на заложени от почитателите на тима въпроси, анонсираха от клуба с обява във "Фейсбук ".

Отговорите на Ганчев ще бъдат оповестени в каналите на ЦСКА, а почитателите могат да задават своите въпроси до понеделник, 23 май.



Ето какво написаха "червените ":

"Q&A с Гриша Ганчев!

Опитвайки се да разбираем ясно протичащото се в клуба, още веднъж даваме думата на вас - нашите почитатели. Собственикът на ЦСКА ще отговори на въпросите ви в изявление, качено в каналите на клуба, и ще засегне всички тематики, които ви интересуват.

Забранени въпроси няма. Може да отправите вашите като коментар под този пост до понеделник (23.05.). "


Привърженици на "червените " към този момент няколко пъти през сезона реагираха против ръководството на обичания си клуб. В неделя, след финала за Купата на България, изгубен от "Левски " с 0:1, ядосан почитател нападна с камъни офисите на "Армията ", в резултат на което бяха изпотрошени прозорците, както и портата, която води към съблекалнята на отбора.

Днес пък стана ясно, че една от гредите на стадиона е унищожена, единствено няколко часа преди мача с "Ботев " Пловдив.
Феновете реагираха остро и след раздялата с някогашния треньор Стойчо Младенов, който на вятъра настояваше да получи спортно-техническата власт и да дава отговор за трансферната политика.
Началото на акцията даде мотиви за оптимизъм в ЦСКА - отборът влезе в групите на Лигата на конференциите след впечатляваща победа над "Виктория " Пилзен. Победа над "Лудогорец " в края на 2021 година вдъхна очаквания за купата, а тематиката за реконструкцията на стадиона излезе на дневен ред при новия министър на младежта и спорта Радостин Василев.

След Нова година обаче се заредиха серия разочарования. Стигна се до безнадеждно закъснение от "Лудогорец ", раздялата с Младенов и за похлупак - провалянето от "Левски ", първо от 10 дербита насам. На трибуните на националния стадион се стекоха близо 20 000 "червени " почитатели, които обаче не видяха прецизен удар във вратата на противника.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР