Собственикът на Starlink Илон Мъск, който предоставя сателитни комуникационни услуги,

...
Собственикът на Starlink Илон Мъск, който предоставя сателитни комуникационни услуги,
Коментари Харесай

Мъск се подигра на Зеленски, Киев отвърна: Всяка подкрепа за Русия е инвестиция в геноцида и войната

Собственикът на Starlink Илон Мъск, който дава сателитни информационни услуги, жизненоважни за отбранителните старания на Украйна, се подигра с помощта, поискана от Володимир Зеленски за отбрана против пълномащабното навлизане на Русия, написа Sky News.

Мъск разгласява редактирана версия на съвсем десетилетно меме на под напрежение мъж, чието лице е сменено с това на Володимир Зеленски и текст към него: " Когато минат пет минути и не поискаш милиард $ помощ “.


От канцеларията на президента на Украйна дадоха отговор на Мъск, че " поддръжката за Руската федерация е директна инвестиция във войната и геноцида на украинския народ ".

" Всяка поддръжка за Русия през днешния ден е директна инвестиция във войната, геноцида, убийството на свободния свят, ескалация и правото на безотговорност. Всяко безмълвие или насмешка с Украйна през днешния ден е абсолютно поощряване на съветската агитация, която оправдава всеобщото принуждение и заличаване ", се показва в известието на съветника на ръководителя на кабинета на президента Михайло Подоляк в обществената мрежа Х.


В същото време той отбелязва, че " не всички медийни фигури, които са на хиляди километри от войната, могат да схванат какво съставляват ежедневните бомбардировки и плачът на деца, чиито родители умират пред очите им ".

 

Инфо: Агенция " Фокус "

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР