Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов сподели вижданията след мача между

...
Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов сподели вижданията след мача между
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Футболните президенти не упражняват натиск върху съдиите

Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов показа вижданията след мача сред неговия отбор и Локомотив (Пловдив), приключил наедно 1:1. Босът на “белите” е на мнение, че президентите на футболните клубове у нас не указват напън върху футболните съдии.

“Не съм видял дузпата. Имат право да претендират, само че съдията взема решение. Мач като мач. Нямаше високо равнище и не е имало никакви простотии. Трябва да изровим нещо, с цел да си приказваме празни приказки. Нагнетяваме напрежение. Имам искания към играта на Славия. С господин Крушарски постоянно съм имал доста положителни връзки. Никога не сме претендирали, че някой от клубовете работи неточно по отношение на другия. И Крушарски желае тимът му да побеждава. Играе добър футбол. Дано продължи да играе така”.

“Не знам нищо за практикуване на напън от футболните президенти. Славия в никакъв случай не е упражнявал подобен. Винаги съм казвал нещата в прав текст. Преди доста години излязох и споделих за един арбитър, който пристигна при мен и искаше пари. Той се споделяше Момчил Райков. Много пъти съм повтарял, че българските съдии могат да свирят доста добре. Кабаков свири на Световно. Преди това имахме Антон Генов и Наско Узунов. Сами вършим по този начин, че обезличаваме съдиите. Непрекъснато те са отговорни. Главните виновници са тези на терена и тези, които им дават да ядат бял хляб”.
 Славия - Локомотив (Пловдив) @@@
“Някой по някакъв метод е подвел премиера. Премиерът желае да има правдивост и може би по тази причина е предиздвикал ГДБОП да има следствие. Всеки е почтен до доказване на противното. Ако това нещо се потвърди, дано го изкажат обществено ".  Славия - Локомотив (Пловдив) @@@
„ Искаш да имаш трима чужденци – ок, вкарваш трима млади под 21 години. Не даваме ли късмет на нашите момчета, Дейвид Копърфийлд, Доналд Тръмп и Владимир Путин да дойдат, няма да оправят нищо. Младите би трябвало да им се дава късмет. Аз съм за младите. Колкото и да бъркат – млади и българи. “”. efbet Лига 15 кръг, вторник 5 ноември  Славия 1:1краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР