Снощи, съставите на Лийдс и Евертън завършиха наравно 1:1, в

...
Снощи, съставите на Лийдс и Евертън завършиха наравно 1:1, в
Коментари Харесай

В Лийдс доволни от точката срещу Евертън

Снощи, съставите на Лийдс и Евертън приключиха наедно 1:1, в мач от 5-ия кръг на британската Висша лига. С това тъждество, Юнайтед затвърди положителното начало на сезона, като футболистите на Джеси Марш към този момент имат 8 точки в своя актив, и очакванията за една добра акция несъмнено са налице.

От своя страна, Евертън продължава да разочарова и няма да е учудващо, в случай че „ карамелите “ още веднъж са един от главните претенденти за изпадане, колкото и рано да е за такива прогнози. Факт е обаче, че тимът на Франк Лампард продължава да няма триумф, а преди идното дерби против Ливърпул нещата в Евертън въобще не наподобяват добре.

Положението при Лийдс е на другия полюс, а мениджърът Джеси Марш остана удовлетворен от представянето на тима му. Според американеца, почитателите могат да са изцяло спокойни, а наставникът предвижда една много по-добра акция за „ йоркшърци “. 

„ Много съм удовлетворен от началото на сезона за нас. Смятам, че в нашия тим царува цялостно обединяване и това ни оказва помощ да работим умерено. Само за 5 кръга постигнахме много положителни неща и е отлично, че вършим хората щастливи. Мисля, че и против Евертън видях доста положителни неща и момчетата в действителност си заслужиха точката. Те много постоянно гледаха да бавят играта, очевидно равенството бе добре пристигнало за тях, само че всеки самичък избира по какъв начин да организира мача си. Разбира се, че щеше да е ужасно да спечелим, само че няма от какво да бъда неудовлетворен. Имаме още какво да подобряваме, само че това, което виждам несъмнено ми дава очаквания за един много добър и спокоен сезон. Радвам се, че и последователите виждат напредъка ни и го правят оценка “, разяснява Марш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР