Снимки СКТМ “Корабостроител‘92“Силно представяне на държавното отборно и лично първенство

...
Снимки СКТМ “Корабостроител‘92“Силно представяне на държавното отборно и лично първенство
Коментари Харесай

Девойките на Цецо Николов шампионки по тенис на маса

Снимки СКТМ “Корабостроител‘92 “

Силно показване на държавното отборно и персонално състезание по тенис на маса за младежи и девойки в Пловдив записа варненският на СКТМ “Корабостроител‘92 “. Форумът се организира с една година по-късно поради пандемията от коронавирус.

В конкуренцията от варненския клуб участваха Стоян  Зайков, Симеон Спасов, Виктор Димчев и Александър Марков при младежите и Калина  Христова, Димана Николова, Звезделина Кънчева и Цвета Дакова при девойките.



Те се показаха чудесно, като завоюваха осем медала - златен, три сребърни и четири бронзови. В отборното състезание момчетата са трети след Стоянстрой (Пловдив) и Марек  Дигеста (Дупница), а при девойките отборът, отпред със националките Калина Христова и Димана  Николова, завоюва шампионската купа за 2021 година, побеждавайки всички свои съпернички.



В самостоятелната конкуренция Стоян Зайков и плевенчанинът Ивайло Косев останаха със сребърен орден на двойки, като на финала изгубиха от пловдивската двойка Ерен Бекир и Стоян Сариев.

При девойките Калина Христова загуби два финала на сингъл от Цветелина Георгиева и на смесени двойки с Георги Гогов от Ерен Бекир и Крастина Иванова и остана на трета позиция на двойки с Димана иколова. Последната завоюва и бронз на сингъл след загуба на полуфинала от Цвети  Георгиева.



„ За отбелязване е излизането от спортна форма на Калина  Христова  след мощното и присъединяване на Европейската подготовка и последвалите Балкански игри, само че това е обикновено. На останалите три състезатеки през лятото им бе нарушена спортната подготовка, само че все пак те се показаха доста добре “, сподели треньорът на клуба Цецо Николов.

От идната седмица стартират шампионатите от спортния календар за 2021/2022 година. Първото присъединяване е на мъжкия тим на “Корабостроител‘92 “, който ще взе участие в София в първия кръг от първия шампионат от Дело за оперативна проверка мъже „ А “ група Север.



Ръководството на СКТМ “Корабостроител92 “ пожелава на всички свои състезатели сполучлива спортно-състезателна 2021/2022 година.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР