снимки: 7/8 ТВВ четвъртък шоуто на Слави с водещ Иво

...
снимки: 7/8 ТВВ четвъртък шоуто на Слави с водещ Иво
Коментари Харесай

Актьорът Валери Йорданов при Сиромахов: Който е неудобен - той бива махан! 

снимки: 7/8 ТВ

В четвъртък шоуто на Слави с водещ Иво Сиромахов се разви по този начин:

Иво Сиромахов:

" Днес пред министерството на културата се организира цивилен митинг против срамното уволняване на режисьора Александър Морфов от Народния спектакъл Иван Вазов.

На митинга участваха огромни български създатели. Писатели, музиканти, публицисти! При мен е един от протестиращите Валери Йорданов!



Сиромахов: Говоря ти на „ ти ”, тъй като се познаваме от студентските години, другари сме, учели сме дружно! Много желаех да си приказваме за спектакли, за филми, само че виж в този момент, в каква унизителна обстановка сме сложени! Трябва да приказваме за една срамна историв в националния спектакъл! Сашо, който направи най-хубавите представления там, няколко пъти беше уволняван!

Сега новият шеф е уволнил Сашо и то дисциплинарно! Какво се случва/

Валери Йорданов: Аз съм протестирал още като студент и трамвай спря на две педи пред мен. Това не ми е фантазия, да съм безконечен протестиращ. И На българите също! Това е провал на хора, които яхнаха коня. Сашо докара на бял кон шефа Васил Василев. 30 души са напуснали театъра след назначението на шефа Васил Василев. Това се прикрива! Някои бяха принудени да изоставен, други бяха обезщетени. На тяхно място назначиха нови хора. Който е неуместен - той бива махан! ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР