Снимка ПетелТреньорът на Черно море Тича Галин Стоянов-Патрика обясни на

...
Снимка ПетелТреньорът на Черно море Тича Галин Стоянов-Патрика обясни на
Коментари Харесай

Патрика: Половината ни отбор се разболя от грип

Снимка " Петел "

Треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов-Патрика изясни на какво отдава загубата от Академик със 70:84. Специалистът разкри, че половината от момчетата в тима му са се борили с грип в последните две седмици, като това, дружно с неналичието на контролни срещи, е повлияло на формата на отбора.

" Един от големите ни проблеми бе фактът, че по време на паузата нямахме контролна среща. Чакахме контузените ни играчи да се завърнат, само че за жалост успяхме да разболеем половината ни тим от грип в границите на две седмици. Така не свършихме съвсем никаква работа. Играчите ни не са в най-хубавата ни форма и това си пролича. Гледайки статистиката имаме огромни запаси. Радостното е, че новото ни попълнение Терънс Томпсън доста бързо влезе в час и макар неналичието му на игрова процедура, беше на доста положително равнище. От всичко това Академик се възползва чудесно, направи много положителни отигравания в офанзива, свободни стрелби вкара 11 тройки с %, взе и повече битки и изцяло справедливо победи. Убеден съм, че можем да стиковаме нещата, само че ни би трябвало напълно друга сила и експанзия ", съобщи Галин Стоянов.

Новото попълнение в редиците на Черно море Терънс Томпсън изигра ослепителен първи мач с екипа на варненци. Крилото записа " дабъл-дабъл " от 17 точки и 10 битки в дебюта си.

" След дългата пауза се видя, че към момента не сме подготвени и имаме много неща за възстановяване. Надявам се да бъдем доста по-готови за идващия мач.Лично аз се усещам добре, откакто цяла година не съм играл. Това бе първия ми мач в НБЛ, пристигнах във Варна преди десетина дни. Доволен съм от моята игра, уповавам се идващия мач да оказа помощ на тима за победа, тъй като това е значимото, а не самостоятелната статистика ", сподели новопривлеченият американец.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР