От Фейсбук профила на Красен КралевБраво на Георги Глушков и

...
От Фейсбук профила на Красен КралевБраво на Георги Глушков и
Коментари Харесай

Кралев: Браво на Глушков и Асен Христов от „Еврохолд“. Задължението на БФВТ беше пречка пред тежкоатлетите ни за изява на Игрите в Париж

От Facebook профила на Красен Кралев

Браво на Георги Глушков и Асен Христов!

С тяхно подпомагане е подсигурено присъединяване на щангистите ни на Олимпийските игри в Париж.

След диалози сред министър Глушков и Асен Христов, ръководител на Надзорния съвет на „ Еврохолд “, е обезпечена сумата от $36 6600, която Българска федерация по повдигане на тежести дължи на интернационалната централа. По този метод състезателите с квоти Карлос Насар, Божидар Андреев и Иван Димов ще бъдат позволени до присъединяване на най-големия състезателен конгрес.

Задължението на БФВТ беше спънка пред тежкоатлетите ни за изява на Игрите в Париж.

Браво! Така се прави! Един министър би трябвало да може да употребява всички благоприятни условия, с цел да оказва помощ на спорта и спортистите. Благодарности и за Асен Христов, който още веднъж се потвърди, като човек, обичащ спорта.

Напомням, че по сходен метод през 2018 година успяхме да спасим българските щанги и да платим санкцията към Международната федерация след грандиозния допинг скандал с помощта на спонсорски контракти с Българския състезателен тотализатор и компанията " Медина Мед "! Сега министър Глушков и екипът му вършат същото.

Време е обаче и хората в този спорт да се вземат в ръце, да престанат да влизат от скандал в скандал, а да се погрижат за развиването на повдигането на тежести. Защото в случай че този проблем трябваше да се взема решение от хора като некрадеца Руди Гела, шофьорчето без мнение Митко и набития поради изцяло творчество Андрей Луканката, щангистите щяха да гледат олимпиадата от домовете си.

Сега най-важното е, че след три години на безвремие още веднъж имаме страна в спорта!


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР