Световната номер 2 Арина Сабаленка достигна до полуфиналите на Откритото

...
Световната номер 2 Арина Сабаленка достигна до полуфиналите на Откритото
Коментари Харесай

Челната тройка в тениса сложи край на невероятното 11-годишно чакане, което датира от успеха на Серина Уилямс

Световната номер 2 Арина Сабаленка доближи до полуфиналите на Откритото състезание на Италия, което значи, че първите три дами ще вземат участие в полуфиналите финали на събитие от 2013 година насам.

Невероятното очакване датира от Откритото състезание на Франция преди към 11 години, където Серина Уилямс завоюва още една купа от Големия шлем, като победи Мария Шарапова. Сега, в Рим, Сабаленка чака да открие съперничката си на полуфинала, до момента в който първата сложена Ига Светек ще се изправи против Коко Гауф, номер 3 в света, в своя полуфинал.

Женският тенис продължава да вижда изненадващи спечелили до момента в който най-хубавите сложени постоянно се показват по-слабо на най-големите шампионати. В Рим обаче, за първи път в събитие на WTA от равнище 250 или по-високо, първите трима са ол-ин с късмет за победа.

Swiatek, известна с уменията си на клей, е любимец за претендиране трета купа в италианското събитие, откакто направи лека работа на Мадисън Кийс в последните осем. Полякът завоюва в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР