Синоптикът на БТВ Боби Лазаров даде своята прогноза за времето

...
Синоптикът на БТВ Боби Лазаров даде своята прогноза за времето
Коментари Харесай

Боби Лазаров: Ако сте в Северна, Западна или Южна България, вземете си чадър

Синоптикът на БТВ Боби Лазаров даде своята прогноза за времето през идващите няколко дни.

" И през идващото денонощие времето ще се задържи облачно. Ако сте в Северна, Западна или Южна България, вземете си чадър. Утре оптималните температури ще са сред 14 и 19 градуса. В столицата към 15, в Пловдив - 19, във Варна оптималната температура 16 градуса. Прогнозата е за слаб до сдържан вятър. Валежите от дъжд над Северна, Западна и Южна България към този момент ще са на по-малко места и по-слаби.

Според прогнозата за галактическото време, през идващите дни ще има единствено разстройства в земното магнитно поле. Засега вероятността те да се усилят до геомагнитна стихия е дребна. Утре над нашето Черноморие облачността ще е раздрана, а вятърът - до сдържан. Максималните температури ще са сред 14 и 17 градуса. Облачно и мъгливо време чакаме на следващия ден в планините. Плюс валежи от дъжд, а на височина над 2300 метра - от сняг.

Вятърът в планините е сдържан, а по най-високите елементи - краткотрайно мощен. Максималните температури ще са сред 6 и 13 градуса 

През нощта против петък тук-там от запад на изток ще превали дъжд. В петък и събота вероятността за превалявания към този момент понижава. Предстоят и повече слънчеви часове. Прогнозата е и за покачване на температурите. Към неделя и понеделник няма да липсват слънчеви часове, само че на доста места ще има краткотрайни дъждове, в обособени региони - краткотрайно интензивни и с гръмотевици ", сподели той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР