Софи Търнър твърди, че е лоша майка, като най-накрая споделя

...
Софи Търнър твърди, че е лоша майка, като най-накрая споделя
Коментари Харесай

Софи Търнър критикува твърдението, че е лоша майка, докато разкрива истината за „изоставянето“ на децата на Джо Джонас

Софи Търнър твърди, че е неприятна майка, като най-сетне споделя истината за „ изоставянето “ на отчуждения си брачен партньор Джо Джонас и техните деца.

28-годишната звезда от „ Игра на тронове “ и 34-годишният артист от Jonas Brothers, които имат две деца, изумиха света, когато оповестиха, че се развеждат през септември 2023 година След фурора Софи към този момент приказва за медийната стихия към раздялата, защото тя призна, че се бори извънредно доста с „ виновността на майка си “, до момента в който се пробва да резервира персоналния си живот персонален. Софи споделя дъщерите си Уила, на три години, и Делфин, на една, с някогашния си Джо.

Говорейки за раздялата си с артиста, за който в този момент се твърди, че е траял с модела Сторми Брий, тя сподели за английския Vogue: „ Боли, тъй като в действителност се изтезавам изцяло за всяко придвижване, което върша като майка – виновността на мама е толкоз действителна! Просто трябваше да си споделям „ Нищо от това не е правилно. Ти си добра майка и ти “ в никакъв случай не съм била купонджия. “

Относно това, че медиите я показва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР