Снимка: novini.bgМВР се нуждае от реформи, както и от основни

...
Снимка: novini.bgМВР се нуждае от реформи, както и от основни
Коментари Харесай

Волен Сидеров предложи да кара нощна смяна с Корнелия Нинова

Снимка: novini.bg

Министерство на вътрешните работи се нуждае от промени, както и от съществени промени в метода на работа. Няма място за оправдания. Това съобщи пред журналисти лидерът на " Атака " и ръководител на ПГ на Обединени патриоти Волен Сидеров, откакто Българска социалистическа партия внесоха претекстовете си за избор на съмнение, написа novini.bg. 

" В предизборната си акция обещахме, че във всяко обитаемо място ще има служител на реда. Все още не сме се отказали и се опитваме да създадем нещо по този въпрос. Над 700-800 обитавани места са застрашени от крадци и вандали, там би трябвало да има, в случай че не непрекъснато, то някакво наличие на полицията. Надявам се, че ще се направи скоро ", сподели още той.

" Трябва да отхвърлим вота на съмнение. Обществото няма изгода от рухване на ръководството. Ще гласуваме срещу вота. БСП действат на календарен принцип, избор на съмнение първоначално и края на европредседателството. Не виждам знаци за неустойчивост в ръководството ", добави Сидеров.

  " Българска социалистическа партия нямат същински мощен мотив за внасянето на вота, просто напомнят за себе си ", разяснява водачът на " Атака ".

" Има два вида хора - чучулига и сова. Аз съм сова. Предлагам да работим и нощна смяна с Корнелия Нинова ", отговори той на предлагането на Нинова, Народно събрание да работи и през август.

" Решението на зам-министър Росица Димитрова да подаде оставка е вярно. Аз самият си заплащам пътуванията. Премиерът работи бързо при такива случаи ", завърши Волен Сидеров.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР