Снимка на семейство Радеви стана изключително популярна в социалните мрежи.

...
Снимка на семейство Радеви стана изключително популярна в социалните мрежи.
Коментари Харесай

Снимка на президента и жена му с двете деца от Вълчан дол трогна социалните мрежи

Снимка на семейство Радеви стана извънредно известна в обществените мрежи. На нея президентът и първата дама театралничат с Лили и Митко-децата от Вълчан дол, които са в доста мъчно обществено състояние.

Братчето и сестричето въртят сами цялото домакинство и се грижат за болните си родители. Десислава Радева персонално отиде в селото, с цел да се срещне с децата и даже ги предложения на посетители в президентската резиденция „ Бояна ". Снимката е точно от тяхното посещение, настояват осведомени, предава „ Дарик ".

Кадърът демонстрира президента Румен Радев в непозната светлина - той не е облечен с нормалния костюм и вратовръзка, а с потник, къси панталони и е необут. Той топло е прегърнал дребната Лили, а на лицето му е изписана усмивка. Първата дама Десислава Радева пък е прегърнала Митко.



Тежката орис на двете деца, за които медиите описаха още преди месеци, трогна хиляди българи. Семейството живее от години при тежки условия, а в къщата им даже нямаше прокарана вода. Баща им Ангел е болен и от година е на легло, със счупена става. Майката има психологични проблеми. По-голямата част от семейството децата въртяха сами. Те нямат интернет, Facebook и мобилни телефони, даже не бяха ходили на повече от 50 км от родното си село.

Историята на Митко и Лили докосна хиляди положителни сърца и доста хора помогнаха на фамилията, с цел да може то да живее обикновено. Благодарение на донори, бащата Ангел Хайтов към този момент е с нова става на крайници и към този момент е на рехабилитация. Това върна усмивките на лицата на децата. Пак с дарения е ремонтиран покрива на къщата, изработен е водоем и семейството към този момент има вода. Децата имат компютър, тв приемник, ледник, пералня и доста нови придобивки, с помощта на помощта на хората. Много хора подариха облекла, храни и парични средства за децата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР