Снимка: Канал 3Проблемът с винетките показва, че системата е в

...
Снимка: Канал 3Проблемът с винетките показва, че системата е в
Коментари Харесай

Нинова: Системата е в пълен хаос, управляват ни некомпетентни и неграмотни хора

Снимка: Канал 3

Проблемът с винетките демонстрира, че системата е в цялостен безпорядък, а Борисов се подиграва с народа. Това съобщи водачът на БСП Корнелия Нинова по време на конференция на партията. 

„ За стотици български жители година стартира с проблеми около винетките. Проблемът демонстрира за нас няколко неща неща, а точно, че системата е в цялостен безпорядък, ръководят ни некомпетентни и необразовани хора, унищожена е правовата страна, а Борисов се подиграва с народа. За неговото държавно управление за следващ път няма отговорност “,  сподели още тя.

" Оставката на на министри за нас е безусловно наложителна – отговорността е политическа, а не на служители. Няма отговорност за държавното управление, тъй като виждаме какви решения са взети през днешния ден ", добави водачът на Българска социалистическа партия.

" Правителството би трябвало час по-скоро да освободи страната от ръководството си ", разяснява тематиката заместник-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия и зам.-председател на Транспортна комисия Георги Свиленски. / Канал 3

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР