Снимка Флагман.бгКритичният ден в парламента продължава и след като председателят

...
Снимка Флагман.бгКритичният ден в парламента продължава и след като председателят
Коментари Харесай

Сега пък Воля напусна парламента, докато депутатът, нарекъл българите дебили, не подаде оставка

Снимка Флагман.бг

Критичният ден в Народното събрание продължава и откакто ръководителят на Народно събрание Димитър Главчев подаде самичък оставка след съвещания с премиера Бойко Борисов в името на стабилността на страната, изведнъж решение да не взе участие в пленарните съвещания взе групата на Воля с водач Веселин Марешки, написа Флагман.бг.

Самият Марешки разгласи това от трибуната, обяснявайки, че и Главчев е можело да каже едно изсъхнало извинявай, само че вместо това е взел решение да напусне. А депутатът Иво Христов, който назова 80% от българите дебили, се е извинил, само че не е подал оставка.

" Искаме да обърнем внимание на двойния критерий, с който се гледа на всички действия в Народното събрание. Факт е, че на Главчев не му устояха нервите, само че той можеше да излезе да каже едно изсъхнало извинявайте и това да завърши. На вас харесва ли ви някой ваш сътрудници, да ви назовава 80% дебили.

Искам да се обърна към Българска социалистическа партия - към 25-30 от българските жители гласоподаваха за вас, да предположим, че 80% дебили са дали своят вот за другите партии. Няма ли да вземем отношение към това изявление или ще минем с едно извинявайте. Или това е висша прослойка, която смята себе си за освен това от българския народ. По време на вашето ръководство народът е доведен до мизерия и вие да ни наричате дебили.

Ние няма да участваме в нито едно съвещание и ще напущаме досега, в който Иво Христов не си подаде оставката и в него няма хора, които наскърбяват българския народ “, сподели Марешки и депутатите му напуснаха залата.

На въпрос на Флагман няма ли Воля да взе участие към този момент в пленарните съвещания, Марешки отговори: " Няма, до момента в който депутатът Иво Христов е в Народното събрание “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР