Снимка Фейсбук/Нидал АлгафариНидал Алгафари засипа с критики Има такъв народ

...
Снимка Фейсбук/Нидал АлгафариНидал Алгафари засипа с критики Има такъв народ
Коментари Харесай

Алгафари: На Слави му трябват 10-15 гласа. Ако дойдат от ДПС - народът ще каже, че са от сараите

Снимка Фейсбук/Нидал Алгафари

Нидал Алгафари засипа с рецензии " ИТН " и претендента му за министър-председател.  ”Ефектът, който се очакваше, не се случи. Нямаше ”уау ”, а ”това ли беше ”? Хората чакаха нещо необикновено, че ще се появи човек, който не е от Харвард, а Харвард е негов, извънземен, само че не случи. Ние не знаем какво и по какъв начин е управлявал Пламен Николов. Моите опасения, се този човек не е задоволително добър въжеиграч и жонгльор.
Притесненията ще дойдат и от състава на кабинета, който още не знаем. Такива упования ни дадоха - че ще се случи нещо необикновено. Мнозинствата няма да са плаващи, тъй като се вършат зад екрана. На Слави му трябват 10-15 гласа. Ако дойдат от Движение за права и свободи - народът ще каже, че са от " сараите ". От Българска социалистическа партия ще се припознаят, че идват от Радев ". Това съобщи писателят и политически пиар Нидал Алгафари. 

 

Да не приказваме, в случай че от Бойко Борисов дадат гласове за Има Такъв Народ... Христо Иванов и Мая Манолова се пробваха да се наложат. Сега се оказва, че всички би трябвало да играят по гайдата на Тошко Йорданов. В политиката няма страсти, а ползи. Няма безконечни другари. Мая Манолова има интерес да играе със Слави към този миг. Не може Демократична България и ИБНИ да гледат в профил и да не вземат участие в взимането на политическо решение.

От Движение за права и свободи са доста мощни в политиката. Не мога да си показва, че Ахмед Доган ще прати инцидентни хора на договаряния с Има Такъв Народ. Защо се срещнаха? Смятам, че Движение за права и свободи ще застанат на кардинални позиции, както подкрепяха Съюз на демократичните сили и ГЕРБ преди време. От тях ще зависи какъв брой ще продължи мандатът на идващото държавно управление. Слави Трифонов се пробва да поседне на 2 стола, само че най-после може да полегне. Влезе ли във властта, дребните партии могат да вършат каквото си желаят. ГЕРБ се обрисува като единствената съпротива. Провалят ли се, ГЕРБ и Борисов няма да дойдат на бял кон, а на бяла колесница ", сподели още пред Българска национална телевизия Алгафари, написа обстоятелства.бг.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР