, архив Дмитрий Стоянов е арестуван и осъждана за наркотици

...
, архив Дмитрий Стоянов е арестуван и осъждана за наркотици
Коментари Харесай

Руски гражданин е в тежко състояние след взрив в Хасково

, списък Дмитрий Стоянов е задържан и осъждана за опиати и палежи на коли

Мъж пострада тежко при гърмеж в миг на произвеждане на синтетична дрога. Инцидентът е станал в апартамент в Хасково, заяви кореспондентът на bTV в района.

45-годишният мъж е с близо 40% изгаряния и следва да бъде превозен в Клиниката по изгаряния в УМБАЛ „ Св. Георги “ в Пловдив.

Експлозията е станала в 5:40 ч. тази заран в апартамент на 12-ия етаж. Блокът се намира на улица „ Видин “ №15 в квартал „ Любен Каравелов “. От гърмежа са изпотрошени прозорците на жилището.

В момента на място пред блока има полиция.

Все още от ОДМВР-Хасково и прокуратурата няма публична информация за случая.

Дмитрий Стоянов – Руснака е потърпевшият при гърмежа, заяви локалният сайт haskovo.net.

Очевидци описват, че към 5:30 часа тази заран се чул пукот и били избити всички прозорци на жилището му на последния 12-и етаж, падайки на земята пред блока, в това число и върху паркирани коли. Част от оборудването за произвеждане на дрога също е изхвърчало и се е стоварило зад постройката.

Дмитрий Стоянов е съветски жител, само че от години живее в Хасково. Мъжът е криминално проявен и осъждан. През 2017 година е бил задържан за държане на опиати, а през 2019 – за палежа на колата на някогашната си жена.

Последно жилището, което населява, е било претърсвано от полицията преди близо две седмици, допълват от haskovo.live. При акцията тогава в жилището не е открита дрога.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР