Снимка БулфотоТърсенето на луксозни апартаменти и къщи изпреварва предлагането, коментират

...
Снимка БулфотоТърсенето на луксозни апартаменти и къщи изпреварва предлагането, коментират
Коментари Харесай

Бум в търсенето на луксозни имоти отчитат брокери

Снимка Булфото

Търсенето на първокласни жилища и къщи изпреварва предлагането, разясняват брокери на парцели. Те чакат постепенно повишаване на цените, написа. През предходната година цените на първокласните жилища набъбнаха с към 3%. В момента този сегмент от пазара е постоянен, цените няма да спаднат, допълват специалистите. 

Една от трендовете, която стартира през предходната година и продължава и през актуалната, е нараснал интерес към къщи в регионите към огромните градове, като в тази ситуация на София това са Панчарево, Банкя и село Лозен. Столичани от ден на ден влагат в парцели със зелени пространства 

Друга значима наклонност на пазара на първокласни парцели е краткосрочното отдаване чартърен за четири, шест или осем месеца, споделят специалистите. За първокласния сегмент на пазара на жилища преди всичко по значимост е местоположението, следвана от гледката, площта на парцела, дали жилището се намира в затворен комплекс и каква е обграждащата среда. “Покупката на първокласен парцел не е рационално решение. То е прочувствено решение ”, споделят брокери на парцели.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР