Синоптичката на bTV Натали Трифонова призна, че след участието си

...
Синоптичката на bTV Натали Трифонова призна, че след участието си
Коментари Харесай

Натали Трифонова призна, че се чувства смазана от „Денсинг старс”

Синоптичката на bTV Натали Трифонова призна, че след присъединяване си в „ Денсинг старс ” е толкоз изтощена, че няма сили за нищо. „ Само хапвам и дремя ”, призна тя в „ Преди обед ”, където се появи още веднъж в компанията на колегата си в танците Димитър Стефанин. Двамата обаче въпреки всичко са намерили сили да се включат в четвъртък вечер в празненството с другите танцуващи звезди и експерти, отдадено на края на сезона на шоуто.

Димитър също призна, че е отпаднал, тъй като танцовия маратон от 13 седмици е най-дългия спрямо всички останали в другите страни. Стафанин, който е печелил австрийския вид на шоуто съобщи, че в България „ Денсинг старс ” е на доста по-високо равнище. Това се отнася даже и за премиите.



„ В Австрия ни дават една звезда, която е от пластмаса. В България купата е доста по-голяма и обилна ”, разяснява Стефанин, който е взел участие в общо 6 разнообразни издания на конкуренцията.

„ Стигнах до финала единствено поради него ”, призна Натали Трифонова. Двамата споделиха също, че в разнообразни и двамата са желали просто да се откажат от шоуто и най-много от комплицираните хореографии, тъй като са били на ръба на силите и страстите си. В последна сметка обаче са съумели да се стимулират един различен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР