снимка БулфотоСъгласих се да се кандидатирам за изборните чрез гражданската

...
снимка БулфотоСъгласих се да се кандидатирам за изборните чрез гражданската
Коментари Харесай

Мангъров: Съгласих се с предложението на АБВ, за да опитам да променя нещо

снимка Булфото

Съгласих се да се кандидатирам за изборните посредством гражданската квота на АБВ, защото сега вредите, които се нанасят, са доста огромни и не вижда различен метод, по който това може да спре. Опитвам се, доколкото ми е допустимо по този метод, да се опитам да трансформира нещата. Това съобщи доцент Атанас Мангъров в предаването “Още от деня “ по Българска национална телевизия.

" Никога не съм бил ляв. Баща ми ще се обърне в гроба, в случай че разбере, че съм с лява партия ", добави той. " Ако аз желаех да влизам в политиката, нямаше да влизам с АБВ, а щях да влизам с ГЕРБ или в ГЕРБ, с Движение за права и свободи или в Движение за права и свободи, със Слави. АБВ не е парламентарно показана партия и шансът й да влезе в Народното събрание е дребен. Ако желаех да ставам подобен, какъвто се пробват да ме изкарат, щях да играя на доста несъмнено ", изясни той. “Аз съм лекар, само че в политиката има всевъзможни – инженери, учители, лекари, т.е. медицината е част от нашия живот, а нашият живот е обвързван с политиката, няма по какъв начин да се опитваш да промени нещо, без да влезеш там по някакъв метод “, изясни Мангъров. 

Той отхвърли да е заявявал, че ще си скъса дипломата по отношение на разпространяването на ковид. " Никога не съм казвал, че ще си късам дипломата поради ковид. Това го сподели министър председателят. Точно това не съм казвал - казвал съм, че се надявам вирусът да изчезне, само че в никакъв случай не съм казвал, че ще си скъсам дипломата ", изясни доцент Мангъров.

“Това е просто вирус, той ще изчезне тогава, когато мине през 30% от хората на цялото земно кълбо и в частност на нашата страна “, разяснява Мангъров във връзка с ковид. “Не съм се ваксинирал, аз имам антитела, аз съм изкарал тази зараза. Който ви споделя, че имунитетът е до известно време, значи нищо не схваща. Естествената зараза е с доста по-голяма мощност и цялост, в сравнение с изкуствената. Аз за себе си съм спокоен, влизам при болните от КОВИД с елементарна изолационна престилка, аз маска не нося ", добави Мангъров за ковид. “Който го е боязън, който желае – да си постави ваксина, това е избор на всеки човек “, изясни своето мнение Мангъров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР