снимка БулфотоРазледване за задържането на бизнесмена Веселин Денков и неговото

...
снимка БулфотоРазледване за задържането на бизнесмена Веселин Денков и неговото
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова вади тайни записи за Борисов, Гешев и съдия Ушев

снимка Булфото

Разледване за задържането на предприемача Веселин Денков и неговото дело, което е поето от профилираните органи за правораздаване. Както излиза наяве от видео анонс към обявата, в нея ще се съдържат поредност от записи на диалози, направени от партньорката на Денков Ивайла Бакалова. Моделката от близкото минало признава, че е почнала да прави записите за себе си. „ Исках да схващам това, което чувах, тъй като то беше чудовищно “, признава Бакалова.

Във откъс от един подобен запис се чува, че от нея се желаят 100 000 евро, с цел да бъде пуснат Денков.

„ Делото няма нищо общо с правото, тъй като няма осъществено закононарушение “, споделя в следствието юрист Ина Лулчева. Тя споделя и това, че Веселин Денков се е върнал от чужбина в България, когато е схванал, че против него има повдигнато обвиняване.

В един от записите, направени от Ивайла Бакалова се чува следното забавно изказване, обвързвано с някогашния финансов министър Горанов:

„ На Влади Горанов му беше подредено да направи три модела. И той направи три матрици. Ако имаш чиста облага над 1 млн. лв., към този момент влизаш под прожектора. Ако имаш оборот над 10 милиона – също “.

На различен откъс от запис със скрита камера в следствието се чуват свидетелски изказвания, че ръководителят на Специализирания апелативен углавен съд Георги Ушев два пъти се е съветвал по тематиката с основния прокурор Иван Гешев. Във втория им диалог Гешев е споделил, че би трябвало да се работи „ до дупка “.

„ Това няма по какъв начин да стане без Борисов “, споделя глас зад кадър, който изяснява обстановката.

Разследването на Антикорупционен фонд демонстрира и съществуването на „ Списък за бърз надзор “. Какво тъкмо съставлява той и какво се случва с хората в него ще стане ясно при издание на материалите в цялостния им тип.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР