Снимка БулфотоПроф. Михаил Константинов отправи остра критика към БСП и

...
Снимка БулфотоПроф. Михаил Константинов отправи остра критика към БСП и
Коментари Харесай

Проф. Михаил Константинов разби БСП и Нинова: Да се молят на Господ вотът им на недоверие да не мине!

Снимка Булфото

Проф. Михаил Константинов насочи остра рецензия към Българска социалистическа партия и водачът на партията Корнелия Нинова. „ Да се молят в Българска социалистическа партия на Господ вотът им на съмнение да не мине! Ако кабинетът падне, тогава това няма да е по виновност на ГЕРБ, няма те да са сбъркали в навечерието на европредседателството. Вотът на съмнение и либерален механизъм, само че тъкмо този в този момент е неправилен. При рухване на кабинета в този момент какво ще последва – избори и същото. На кой му би трябвало това… И виновността няма да е в ГЕРБ “, изясни професорът пред Българска национална телевизия.

Той разяснява и за какво в Българска социалистическа партия в този момент им е мъчно, като разкри, че партията е свършила парите. „ Проблемът в Българска социалистическа партия е финансов, свършиха им парите. Не знам по какъв начин Нинова ще се оправи с това, тъй като Георги Гергов спря парите. Пловдивското крило се цепна. Партията няма пари. Тава е огромният въпрос пред Корнелия Нинова “, добави Михаил Константинов, представен от Пик.

Математикът разяснява и държанието на Движение за права и свободи напоследък, откакто те оповестиха, че кабинетът не е ефикасен и даже нездравословен, тъй като в него вземат участие патриотите. „ Движение за права и свободи към този момент има 25 депутати, тъй като един им избяга. Лютви Местан им пречи. Но партията на Местан май ще се разпадне, тъй като и там няма пари. Явно средствата от Турция стопираха. Ще забележим какво ще стане. Но ДОСТ взеха 90 000 гласа от Движение за права и свободи. Сега задачата на Движение за права и свободи e имено по какъв начин могат да се върнат тези гласове. 2019-а ще има локални избори и за Движение за права и свободи това е значимо. Когато те имат въздействие в елементи на България, те натрупат и финансов запас “, разкри още Константинов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР