Снимка БулфотоПолицията във Варна е на крак.Психичноболен мъж е вилнял

...
Снимка БулфотоПолицията във Варна е на крак.Психичноболен мъж е вилнял
Коментари Харесай

Психичноболен вилня с брадва в кв. Владиславово във Варна

Снимка Булфото

Полицията във Варна е на крайник.

Психичноболен мъж е вилнял тази заран във " Владиславово ", научи Burgas24.bg. 

36-годишният агресор е стоварил за следващ път гнева си върху личния си татко, като след заплаха с секира този път възрастният човек е потърсил подпомагане от полицията на тел. 112. 

Екшънът се разиграва в бл. 54, а сигнал е подаден в 7.33 часа през днешния ден. На място  неотложно се отзовават служители на реда от Трето районно управление (на МВР), кола за спешна помощ и пожарникари, съобщиха за медията ни от пресцентъра на полицията във Варна.

Бащата на психичноблония мъж е съумял да избяга от жилището, а нападателят се е барикадирал при идването на униформените. 

Благодарение на професионална реакция на служители на реда и пожарникари обстановката е овладяна, мъжът е арестуван и настанен в профилирано лечебно заведение, където да му бъде оказана помощ. Няма изясненост какъв брой време мъжът ще остане в психиатрията.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР