Снимка БулфотоОт днес до 18 март 2019 г. бъдещите зрелостници

...
Снимка БулфотоОт днес до 18 март 2019 г. бъдещите зрелостници
Коментари Харесай

Започва подаването на заявления за участие в държавните зрелостни изпити

Снимка Булфото

От през днешния ден до 18 март 2019 година бъдещите зрелостници могат да подават заявки за присъединяване в държавните зрелостни изпити. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на образованието и науката, съобщи вести.бг.

През тази година матурата по български език и литература е на 21 май, а по избираем предмет - на 23 май.

В документите си учениците би трябвало да посочат предмета, по който ще положат втория наложителен зрелостен изпит. И тази година могат да избират сред 13 предмета - математика, география и стопанска система, биология и здравно обучение, история и цивилизация, физика и астрономия, химия и запазване на околната среда, метафизичен цикъл, британски език, немски език, френски език, съветски език, италиански език и испански език. Освен това могат да се явят и на изпити по избор, които ще се проведат в интервала от 28 май до 31 май. Броят на позволените до матурите ще бъде явен до 17 май.
Резултатите ще бъдат оповестени до 13 юни 2019 година

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР