Снимка: БулфотоНереалиризирани политици или кандидатполитици се опитват да използват ДПС

...
Снимка: БулфотоНереалиризирани политици или кандидатполитици се опитват да използват ДПС
Коментари Харесай

ДПС осъди вандализма на протеста срещу централата на партията

Снимка: Булфото

Нереалиризирани политици или кандидатполитици се пробват да употребяват Движение за права и свободи като трамплин, съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в изказване във връзка вандализма на митинга по отношение на централата на партията и поругаването на националните знаци - знамето и герба, написа

Десетки заявления са затрупали централата на Движение за права и свободи незабавно, откакто уредниците на митинга против държавното управление взеха решение, че могат да го насочат против опозиционната Движение за права и свободи, разкри той. И разгласи, че вълната на отвращение на структурите и на фактори от чужбина са предизвикали придвижването да направи днешната декларация след съвещание на ЦОБ и ПГ на Движение за права и свободи.

Трудно е да се одобри за естествена обстановка, при която протестиращи си разрешават да пренебргват национални знаци като герба и трибагреника. Тези процеси демонстрират липса на вероятност и хрумвания у уредниците на митинга, заключи Мустафа Карадайъ.

" Нереалиризирани политици или кандидатполитици се пробват да употребяват Движение за права и свободи като трамплин. С анти Движение за права и свободи изразителност идват на власт и се пробват да станат център на медийния интерес ", установи Карадайъ по адрес на вдъхновителите и уредниците на акцията.

Нашите структури остро осъждат този вандализъм, който няма място в България по време на кротичък митинг.

Движение за права и свободи предизвести преди 11 година - най-лошото е мутризацията на политиката. От 4 година Движение за права и свободи поредно желае оставката на това държавно управление. Организаторите на митинга, които доскоро бяха сътрудници и клакьори на ГЕРБ, през днешния ден се сетиха - митинг пред Движение за права и свободи, продължи той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР