Стопкадри Нова ТвОбичаната от поколения българи актриса Ели Скорчева обясни

...
Стопкадри Нова ТвОбичаната от поколения българи актриса Ели Скорчева обясни
Коментари Харесай

Актрисата Ели Скорчева посочи разликата между нашите награди и Оскарите

Стопкадри Нова Тв

Обичаната от генерации българи актриса Ели Скорчева изясни какво усеща, след голямото самопризнание, което получи.

Тя се завърна на филмовия екран с ослепително изиграна роля в „ Уроците на Блага “ и получи премията за „ Най-добра женска роля “ за 2024 година от Съюза на българските кино дейци „ Васил Гендов “.



Скорчева изрази удовлетворение от наградата, само че посочи, че това не те прави по-търсен и по-високоплатен и  не ти дава право да избираш, за разлика от Холивуд, където е тъкмо противоположното.

Според мен известността и желанието да се получи Оскар от колегите е толкоз огромно, не тъй като са най-прекрасните награди в света, а тъй като просто след номинация или премия хонорарът на сътрудниците се качва стотици, а от време на време и хиляди пъти, съобщи в „ На кафе “ Ели.

Последната обаче призна, че за нея е било неспокойствие да изиграе всяка една роля и в киното, и театъра, без значение коя е била.



А особено след тази в „ Уроците на Блага “ е била разчувствана заради обстоятелството, че е получила работа след толкоз доста години.

Това беше за мен беше вманиачен късмет и необикновен шанс, въпреки че аз започнах кариерата си в киното през 1973 година с доста стимулираното и изрично решение в никакъв случай повече да не се фотографирам в кино, но в никакъв случай, призна по Нова Тв Скорчева.

Всички обаче знаят какъв е резултата, Слава богу, заобичах този развой и тази работа с помощта на Въло Радев, Светла му памет, добави тоя.

Ели Скорчева сподели също, че е съумяла да разбере хората, които реагират по този метод, когато им се обадят Ало-измамници, а на всички места по света хората, които са податливи на измамници, са високоинтелигентни и високообразованни.

Те по принцип са по-склонни да проявят съпричастност, да проявят емпатия. Освен това, когато со по-възрастни, са привикнали да имат престиж към институциите. Разбирам и това, че най-големият проблем за тях след измамата, не е загубата на парите или движимостите, а срама, че са показали такава нелепост, съобщи още Ели Скорчева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР