Снимка БулфотоДнес ще бъде предимно облачно и на много места

...
Снимка БулфотоДнес ще бъде предимно облачно и на много места
Коментари Харесай

Дъжд и облаци! Това ни чака и днес, и през почивните дни

Снимка Булфото

Днес ще бъде най-вече облачно и на доста места ще превали дъжд. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Температурите ще са съвсем без денонощен ход - в множеството места ще са сред 7 и 12 градуса, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология п.

Над Черноморието ще е облачно и на обособени места ще превалява слаб дъжд. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха ще са 11-13 градуса. Температурата на морската вода е 14 градуса. Вълнението на морето ще бъде към 3 бала, написа Пик.

През почивните дни ще се задържи облачно, с превалявания. В събота вятърът ще е от изток, температурите ще се останат без основна смяна. В неделя вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще стартира да нахлува леден въздух.

В понеделник с продължаващото намаляване на температурите, във високите полета в Западна България и Предбалкана дъждът ще минава в сняг, само че към момента няма да се образува трайна и основна снежна завивка. Валежите ще са на по-малко места и в развой на прекъсване.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР