Смятам, че е нужно да чуем гледната точка на г-н

...
Смятам, че е нужно да чуем гледната точка на г-н
Коментари Харесай

Панев: Да чуем и Зеленски - руската гледна точка я чуваме всеки ден от К. Костадинов

" Смятам, че е нужно да чуем гледната точка на господин Зеленски за войната в Украйна. Руската позиция я чуваме всеки ден от Костадин Костадинов и неговите сътрудници. Така че, това е една естествена стъпка да получим информация от първа ръка. "

Така тази заран пред Българска национална телевизия съпредседателят на " Зелено придвижване " Владислав Панев изясни за какво групировката му изиска чуване на президента на Украйна Володимир Зеленски.

Панев подсети, че такова чуване към този момент беше извършено в няколко национални Народното събрание от Европейски Съюз и Северна Америка, изясни Панев.

" Не знам дали се върви в посока военна помощ към Украйна. Според мен е разумно да помогнем с отбранителни оръжия, в това число бронежилетки, които избавят човешки животи ", сподели през днешния ден Панев.

Той разяснява и визитата на американския министър на защитата Лойд Остин у нас.

" Предполагам, че това е знаково посещаване, защото България е източна граница на НАТО и тези граници би трябвало да бъдат подкрепени ", изясни Панев.

Според него риск за сигурността има, само че той е най-малък. На първо място, е належащо да се направи диверсификация на газовите доставки и понижаване на зависимостта ни от съветски горива, което ще усили националната сигурност.

" Не сме във форсмажор, инфлацията е на процедура вносна, тя е в целия свят ", добави Панев. " Въпросът е приходите да порастват изпреварващо по отношение на инфлацията. "

Екологът разяснява и абсурда към ареста на ръководителя на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов.

" Смятам, че през годините има задоволително насъбрана информация за рекет от страна на държавната власт върху бизнеса, върху хората. Най-вероятно Министерство на вътрешните работи има явен проект, който ще си проличи в идващите дни.

Арестът на Бойко Борисов и освобождението му след 24 часа демонстрират, че българската прокуратура не се е трансформирала.

Реакцията на прокуратурата беше предивидима ", добави Панев.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР