Смяна на кадри има смисъл, ако се провежда реформа в

...
Смяна на кадри има смисъл, ако се провежда реформа в
Коментари Харесай

Цветанка Андреева: Кабинетът на Радев прави политическа чистка

Смяна на фрагменти има смисъл, в случай че се организира промяна в една администрация, всичко останало е политическа чистка . Това съобщи пред Bulgaria ON AIR политическият анализатор Цветанка Андреева по отношение на уволненията, подхванати от служебното държавно управление.

" Зад тези смени не седеше никакъв действителен мотив. Подобни промени ще доведат до турбуленци и. " - прогнозцира събеседничката в предаването " Денят ON AIR ".
 ГЕРБ се възмутиха от уволненията в Национална агенция за приходите и Митниците
ГЕРБ се възмутиха от уволненията в Национална агенция за приходите и Митниците

Въпросът е дали страната понася вреди от уволненията, а не партията

Тя дефинира дейностите на служебния кабинет като " персонални тактики и реваншизъм за бъдещи политически проекти ".

" Негативен сюжет, институционална отпадналост . Народно заседание, което не съумя да създаде болшинство, абдикира и съобщи властта в ръцете на президента, който това и чакаше. Създаване на нов вид коалиция - съставът на този кабинет, който се стреми да се наложи и за в бъдеще - прокрадват се тези тези. При изискване, че и този парламент абдикира от функционалностите си, би могъл да продължи този длъжностен кабинет . " - уточни Андреева.

Анализаторката разяснява и концепцията на някои от политическите обединения за основаването на президентска република.

" Има 2 вида президентска република - онази западната, познатата, само че има и една друга - 20 години към този момент в Русия . Именно тя концентрира цялата власт в ръцете на една централна фигура в страната. Негова запазена марка е да се бори с политическите си съперници посредством силата на властта. Неговите опозиции са в пандизите. Нека прецизират политиците какъв вид президентска република. " - разясни събеседничката.
 Плевнелиев: Планът на задкулисието е да се стигне до президентска република
Плевнелиев: Планът на задкулисието е да се стигне до президентска република

Държавният глава ще получи повече права във връзка с ЦИК

Андреева очерта политическата картина на 46-ия парламент .

" Виждаме по какъв начин, в случай че борбата беше сред Има Такъв Народ и ГЕРБ, към този момент борбата се води сред служебното държавно управление и ГЕРБ . Радев съумя да поведе борбата, не просто за президентските избори, а за парламентарната власт в страната. Моделът Радев ни кара да преглътнем съдружен сътрудник Българска социалистическа партия. Радев се обвърза с хора от някогашния комунистически режим . " - установи тя.

Относно възможната коалиция сред патриотичните партии , Андреева беше безапелационна, че те са занижили критериите си и " базата, на която ще стъпят, може да им изиграе неприятна смешка ".
 Вътрешна македонска революционна организация се връща към вид за патриотична коалиция
Вътрешна македонска революционна организация се връща към вид за патриотична коалиция

Нямало смисъл да приказват с Волен Сидеров
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР