Смолян. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията

...
Смолян. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията
Коментари Харесай

Смолян: Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна с жителите на село Гьоврен

Смолян. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с жителите на девинското село Гьоврен. Той бе посрещнат от стотици локални поданици, които сложиха своите проблеми пред него. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Заедно с Цветанов бяха депутатът доктор Красимир Събев, регионалният координатор на ГЕРБ-Смолян Николай Мелемов, кметът на община Девин Красимир Даскалов, зам.-кметът Владимир Солаков, ръководителят на Общинския съвет Руси Чаушев и кметът на Гьоврен Шукри Саидов.
По думите на Цветан Цветанов тези срещи с хората са доста значими и показателни, изключително когато не са по време на избори. „ Тогава всички идват при вас и дават обещание. Ние обаче сме тези, които вземат решение проблемите “, добави зам.-председателят на ГЕРБ.
Цветанов съобщи, че Родопите са белите дробове на България и страната ще направи всичко допустимо това благосъстояние да се запази в най-хубавия му тип. „ Важно е да се запази и духовността в планината. В наше лице имате същински другари. Смятам, че с вас сме един добър екип, един тим, който се оправя с провокациите “, уточни той.
В с. Гьоврен Цветан Цветанов посети и новооткритата многофункционална спортна площадка, която е построена с целево финансиране от държавното управление. „ Кметът преди две години ми сподели, че има доста деца и младежи, а няма къде да спортуват. И е по този начин – те са цялостни с сила, само че няма къде да я влагат. Тук трябваше да се помогне и за инфраструктурата. Осигурихме 900 000 лева с разпореждане на Министерския съвет. Това не беше доста мъчно, тъй като сме постигнали доста увеличени доходи в страната “, посочи ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
От изявлението на кмета на община Девин Красимир Даскалов стана ясно, че до 15-20 дни ще стартира реорганизация на главната улица в селото с дължина над един километър. Обществената поръчка е финализирана и има определен реализатор.
Даскалов връчи плакет за признателност от името на община Девин на Цветан Цветанов, а общинският консултант Велизар Шанов подари на зам.-председателя на ГЕРБ ваучер за гратис пътешестване до „ Вълчи камък “ - най-високата панорамна площадка на Балканите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР