Смесената реалност помага в работата с триизмерни данниHoloLens позволяват поставяне

...
Смесената реалност помага в работата с триизмерни данниHoloLens позволяват поставяне
Коментари Харесай

Microsoft пуска HoloLens в България

Смесената действителност оказва помощ в работата с триизмерни данни

HoloLens разрешават слагане на холограми във физическа среда

Очилата за добавена и смесена действителност HoloLens, които са и първият в света независим холографски компютър с Windows 10, ще бъдат налични за корпоративните клиенти и в България, заяви Microsoft по време на събитието Future Decoded в Лондон.

Освен в България, компанията ще разшири пазара на HoloLens и в още 28 европейски страни. Това е първият изцяло независим холографски компютър, работещ под Windows 10. Очилата дават цялостна независимост на придвижване, защото са безжични и нямат потребност от връзка с телефон или компютър.

HoloLens разрешават слагане на холограми във физическа среда и дават нов взор върху околния свят. Microsoft показа очилата при започване на 2015 година, а през март 2016 година те станаха налични за корпоративни сътрудници и разработчици в Съединени американски щати и Канада.

HoloLens е първият изцяло независим холографски компютър, работещ под Windows 10

„ Смесената действителност има цялостния капацитет да помогне на бизнеса и потребителите да правят дейности, които досега са били невъзможни. От друга страна, смесената действителност разрешава на бизнес организациите и техните чиновници да извършват значими задания по-бързо, безвредно и ефикасно, като основава и нови канали за връзка с клиенти и сътрудници ”, уточни Лорейн Бардийн, общоприет управител за Microsoft HoloLens и Windows Experiences.

До момента HoloLens бяха налични на пазарите в 10 страни. След актуалната съвсем тройна пазарна агресия, HoloLens ще станат налични в 39 страни, включително България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР