Смътно си спомняме 2013 г., когато видяхме Z-та свeтовна война

...
Смътно си спомняме 2013 г., когато видяхме Z-та свeтовна война
Коментари Харесай

Брад Пит отново ще спасява света

Смътно си спомняме 2013 година, когато видяхме " Z-та свeтовна война " и по какъв начин Брад Пит се пробва да избави света. Но това, в което сме сигурни, е, че филмът беше типичният, представящ бързо разпространяваща се пандемия и доста зомбита.

Хубав беше, а и още е, само че още по-хубавото е, че ще има и втора част, за която се приказва от много време, и най-сетне има оживление. Режисьор ще бъде Дейвид Финчър ( " Странният случай с Бенджамин Бътън ", 2008 година, " Не казвай довиждане ", 2014 г.), а в основната роля още веднъж ще забележим Брад Пит.

Според Variety, фотосите за продължението на " Z-та свeтовна война " ще стартират през юни 2019 г . Чак тогава, тъй като сега Финчър снима втория сезон на сериала на Netflix Mindhunter. Активната работа ще продължи до декември, само че той ще има още задания, до момента в който сериала не бъде изцяло приключен.

Брад Пит от своя страна сега снима " Имало едно време в Холивуд ", тъй че оповестената дата е изцяло разумна и се надяваме да бъде спазена.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР