И една дума е достатъчна, за да се опише вчерашната

...
И една дума е достатъчна, за да се опише вчерашната
Коментари Харесай

Блинкен си навлече критики в Украйна, след като пя в нощен клуб в Киев



" И една дума е задоволителна, с цел да се опише вчерашната вечер на американския държавен секретар Антъни Блинкен в Киев и тя е " неуместна ", написа във " Facebook " Свитлана Матвиенко, шеф на неправителствена организация, профилирана в политически разбори.

Подобно на доста свои сънародници, тя споделя, че е " раздразнена " от това осъществяване на Блинкен, до момента в който регионът на Харков в Североизточна Украйна, " беше срутен " от едноседмична съветска атака и осъди " цялостна липса на схващане на обстановката " и на " емпатия " от страна на американски чиновници.

Пристигнал на изненадващо двудневно посещаване в Киев, където продължи да показва поддръжката на Съединените щати за Украйна, Антъни Блинкен приключи натоварен ден във вторник, изпълнен с публични срещи в това число с президента Володимир Зеленски, като посвири на китара тананикайки тази именита ария в клуб в партерен етаж в центъра на столицата.

" Знам, че това е доста, доста сложен миг. Вашите бойци, вашите жители, изключително на североизток, в Харков, страдат доста. Но те би трябвало да знаят, вие би трябвало да знаете, че Съединени американски щати са с вас ", сподели той преди да стартира да свири.

За Богдан Яременко, народен представител от президентската партия и някогашен посланик, подтекстът е неприятно селекциониран след месеци на закъснение на американската военна помощ за Украйна, което отслаби украинските сили на бойното поле.

" Посланието не е комплицирано, само че не се получи ", написа той във " Facebook ".

" С цялото си почитание, това е неточност ", разяснява в същия дух Валери Чали - някогашен украински дипломат в Съединени американски щати.

Музикалното осъществяване на Антъни Блинкен провокира гнева на украинци в обществените мрежи, като някои консуматори подлагаха на критика американските чиновници за бавния ритъм на американската военна помощ.

" Посещение, завършено от информационен неуспех ", обобщава във " Facebook " Сергий Сидоренко, редактор на авторитетния новинарски уебсайт Evropeïska Pravda. " Изпратените обществени сигнали не сработиха по метода, очакван от техните създатели. "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР