Служебното правителство продължава да освобождава хора на ключови позиции в

...
Служебното правителство продължава да освобождава хора на ключови позиции в
Коментари Харесай

Рокадите продължават - уволниха и директора на Пътното управление в Пловдив

Служебното държавно управление продължава да освобождава хора на основни позиции в държавната администрация. Днес е била подписана заповедта за уволнението на Атанас Ташков от " Областно Пътно ръководство - Пловдив ", което е под шапката на АПИ, оповестява TrafficNews.

Атанас Ташков се върна на поста си в Пловдив след края на 44-ото Народно заседание. Докато той бе депутат, се изредиха няколко краткотрайно изпълняващи длъжността, защото Ташков бе титуляр на поста.

След връщането си на поста в Пътното преди два месеца, главната активност на Ташков бе обвързвана с Околовръстното на Пловдив. Той се включи в редицата инспекции на ремонтираното шосе, като съобщи, че пътят е ремонтиран извънредно добре.

Все още няма подписана заповед, кой ще замести някогашният народен представител в Пътното, само че по непотвърдена информация на локалните медии на шефския стол още веднъж може да бъде върнат инж. Йордан Калев, който години наред беше основен инженер в община Пловдив по времето на ръководството на кмета Иван Тотев. Калев обаче единствено краткотрайно ще бъде на поста.

Припомняме, че на 27 май бе освободено цялото управление на Агенция Пътна инфраструктура. Начело застана инж. Апостол Минчев, който размени Георги Терзийски. След рокадата от структурата споделиха, че стартират инспекции за осъществените поправки през последните години.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР