Служебният здравен министър бори кризата, в чието създаване активно участва

...
Служебният здравен министър бори кризата, в чието създаване активно участва
Коментари Харесай

Евродепутат гневно за хорото на Кацаров: Жалка подигравка с човешките животи от министър-антиваксър. Остава да поръси малко захар и да забърка отвара от изгорени маски

Служебният здравен министър бори рецесията, в чието основаване интензивно взе участие в предходната си битност, с някакъв парашамански обред , посредством улавяне за ръце против здравния колапс в страната. Остава да поръси малко захар и да забърка запарка от изгорени маски. Това не е просто шамански обред, това е ритуално неуместно държание на български министър, изпуснал от надзор цялостната конюнктура в България.

Жалка насмешка на гърба на човешки животи. Това гротесктно хоро е три пъти по-нелепо, тъй като към този момент две години медицинските лица приканват за отбягване на непосредствен физически контакт и съблюдаване на някаква отдалеченост.

Чиновниците, назначени от настоящия президент и от същия този министър антивакcъp, не могат да убедят личната си администрация да се съобрази с наложените ограничения. Обаче в това време желаят да затворят бизнеси и да се хващат за ръце. Това е тежък управнически неуспех.
свързани новини50946преди 12 часа
Друга тайфа негодници, търсещи чумава популярност, политически дивиденти, изборни изгоди, ежедневно намерено и без капка позор подстрекават хората към животозастрашаващо държание. Спекулират, лъжат, паразитират, единствено и единствено да се доберат до заветното депутатско място. Апропо, околните на умрелите могат и би трябвало да „ благодарят " на копейката и останалите мерзавци лъжепророци за загубата на околните си.

От Facebook профила на евродепутата от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР