Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев и главният секретар на МВР

...
Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев и главният секретар на МВР
Коментари Харесай

Министър Демерджиев инспектира ГКПП Капитан Андреево, ще посети и село Рогош

Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров ще посетят пловдивското село Рогош по отношение на тежкия престъпен случай в обитаемото място.

Припомняме, че татко и двамата му синове са били убити с револвер в дома им през вчерашния ден.

В болница е откарана с рани една жена. По непотвърдена информация става дума за ликвидиране, осъществено поради заможен спор, съобщи БТВ.

Демерджиев и Тодоров ще беседват на място с служителите на реда, взели участие в интервенцията по задържането на причинителя и с представител на прокуратурата. Целта е да се срещнат с хода на следствието и да се уверят персонално в успеваемостта на подхванатите дейности за застраховане на сигурността в региона. След инспекцията двамата ще създадат къси изказвания за медиите.

Служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев ще направи работно посещаване на Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „ Капитан Андреево “, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, представени от dariknews.bg.

Министър Демерджиев ще бъде съпроводен от заместник-министъра на земеделието доцент Крум Неделков. След инспекцията двамата ще създадат къси изказвания за медиите.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР