Слуховете за романтичните отношения на 28-годишната Дакота Джонсън и 40-годишния

...
Слуховете за романтичните отношения на 28-годишната Дакота Джонсън и 40-годишния
Коментари Харесай

Дакота Джонсън и Крис Мартин са двойка


Слуховете за сантименталните връзки на 28-годишната Дакота Джонсън и 40-годишния Крис Мартин се потвърдиха. Актрисата и музикантът бяха видяни на летището „ Шарл дьо Гол “ в Париж.

Влюбените са прекарали няколко дни във френската столица, след което са напуснали града дружно, само че по всякакъв начин са избягвали фотографите. Дакота и Крис са пристигнали на летището с един автомобил, само че са излезли от него по-отделно, с цел да не притеглят внимание.

За пръв път се загатна за допустима тяхна връзка през октомври, когато двамата се любуваха на компанията си по време на обед в Ел Ей. През ноември Джонсън беше видян на концерта на Колдплей в Аржентина. Техни близки потвърдиха, че те са двойка.

„ Със сигурност са дружно. Крис изпраща на Дакота своята музика, с цел да научи мнението си. Това е повече от елементарна интрижка. Неговите другари към този момент я харесаха и виждат, че тя го прави благополучен “, показа другар на музиканта.

Припомняме, че след развода си с Гуинет Полтроу Крис Мартин се срещаше с Дженифър Лоурънс, а Дакота Джонсън се раздели през 2016 година с Матю Хит. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР